dimarts, 9 de febrer del 2010

La cursa de Campos

Adrián Campos podria acabar fora de l'equip que ell mateix està creant. Sembla que les dificultats econòmiques apreten a l'equip i que Tony Teixieira, el comprador de l'escuderia, no hauria aportat prou liquiditat per a salvar-lo. Ara mateix, Campos tindria a sobre de la taula la oferta d'un grup estranger interessat en adquirir la llicència otorgada a l'equip, però que no garantiria cap tipus de continuïtat respecte a l'actual direcció, seu o treballadors -segons informa avui As.com. Si Campos accepta, és probable que el somni de tenir un equip espanyol de F1 s'esvaeixi totalment.

Responsables de l'equip Campos-Meta van declarar a finals de gener que no preveien assistir a cap de les 4 sessions de tests d'hivern. Per ells, el primer test serà Bahrein. Per la seva banda, Bernie Ecclestone ja havia afirmat el dia 25 del mateix mes que l'equip espanyol i l'americà (USF1) tenien alguns problemes financers, no tècnics, i que haurien de lluitar molt per estar a punt per a l'inici de la temporada.

Entrevista a Joan Villadelprat a Cugat TV on comenta la situació de l'equip de Campos així com la de la seva pròpia escuderia: Epsilon Euskadi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada