dissabte, 27 de febrer del 2010

Avui hem viscut la F1!


El sol no ha volgut acompanyar ni els monoplaces ni les 16 mil persones que s'han reunit avui a Montmeló. Una pluja fina ha dominat tot el matí, mentre que a la tarda, a partir de la una del migdia, el cel ha quedat tapat però sense precipitacions. Els temps del dia sitúen a Rosberg (Mercedes GP) com el més ràpid del dia. Ha fet un 1'20"686. No obstant, es notava que cap pilot prenia riscos i que la capacitat dels cotxes pot estar molt per sobre del que avui s'ha demostrat.

Al arribar al circuit, cap a quarts d'onze, sobtava que hi hagués tanta gent. Era fàcil preguntar-se com es pot aparcar un dia de carrera, si pels entrenaments ja està tot ple... Pels camins que voregen el circuit hi passejaven tant famílies, com joves o parelles. Molts amb la seva nevera i entrepans. Aquestes parades on venen Coca-coles a 3 euros no estaven tant plenes com de costum, i els camarers s'hi avorrien per falta de clients.

Quan ja havies visitat la grada principal, i t'acostaves a una curva per a treure l'entrepà, era graciós observar els fotògrafs amateurs. Amb uns objectius prominents, tots seguien el moviment dels monoplaces, un a un, per agafar la foto en l'angle just. Al costat, uns altres menys equipats es barallaven amb imatges borroses i angles massa oberts.

No era un dia per veure grans curses. Ni per assaborir l'exclusivitat d'aquest esport. Era un dia per a que tots aquells que gaudim dels cotxes ens acostéssim al nostre santuari sense deixar-nos-hi el sou. Per a que tornéssim a casa amb les orelles mig espatllades però contents d'haver viscut en viu un tosset Fórmula 1.

Al menú lateral teniu la galeria de fotografies de la jornada. (fotos per Eva Ferré)

2 comentaris:

  1. Ha sigut un molt bon dia, i això que no sóc gaire amant de la F1! Ànims amb el blog wapa!

    ResponElimina
  2. Sí, la veritat és que tothom està atent als momoplaces cada vegada que passen, encara que no hi siguis molt aficionat no ho pots evitar!

    ResponElimina