dissabte, 26 de juny del 2010

Els Red Bull recuperen la pole a València


Les millores del Ferrari no han servit a Alonso per a conquistar la pole. Se l'ha endut Vettel, que ha dominat juntament amb Webber la sessió de qualificació. En tercer lloc s'ha colat Hamilton. El britànic va llançat i podria haver fet pole si no hagués comès un error a la darrera volta... darrere seu, plaça per a l'asturià que queda just davant del seu company d'equip (Massa, 5è). 16è i 17è, per De la Rosa i Algersuari.

Demà poden passar moltes coses. Si Vetel s'escapa i els RB es mostren clarament superiors, poca cursa quedarà. Esperem que els rendiments dels pneumàtics siguin desiguals i que poguem veure lluites entre els primers de la graella. Tot i que al Valencia Street Circuit sigui difícil avançar, també hi ha moltes escapatòries on poder arriscar i donar espectacle, que és el que tots volem.

La cursa és demà, i en això ens centrarem. Però abans no puc estar-me de comentar la imatge que oferia una de les platges que hi ha a tocar del circuit: amb un sol radiant i plena a vessar. Crec que jo no podria aguantar-me allà quieta i prenent el sol, sentint el rugit dels motors, sense intentar saltar la valla i veure la cursa!

Resultats de la sessió de qualificació GP Europa

Vídeo on, a més de la platjeta, podeu veure un resum de la sessió. (ABC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada