divendres, 11 de juny del 2010

Canadà a l'aguait dels Red Bull




(Primer de tot, he de disculpar-me amb vosaltres... He estat embolicada acabant el curs i he deixat el bloc a l'aire sense previ avís. Mil disculpes.)

Reprenc les meves cròniques a les portes del Gran Premi del Canadà, on tots els ulls estaran posats en l'equip Red Bull després de la tensió que s'ha generat entre els dos pilots de l'escuderia. Personalment, penso que a principi de temporada ningú esperava que Webber fos tan competitiu. Vettel destacava com la jove promesa de l'equip i molts haurien firmat per jubilar el qui avui és el seu company... però Webber ha plantat cara. I no només això, en aquests moments està liderant el mundial 5 punts per sobre de Button.

Però tot això ja ho sabeu. Així doncs, parlem del circuit que acollirà el proper Gran premi. Aquest circuit de 4,36 km veurà com els monoplaçes creuen 70 vegades la meta abans d'acabar la cursa. En total, hauran recorregut 305 km. El traçat combina aigua i terra, té grans rectes i sobretot, promet lluites. A veure com queda demà la classificació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada