dijous, 13 de maig del 2010

Oooh, Monaco!



Ooooh, ens n'anem a Monaco! Capital del luxe i del glamour, aquesta ciutat acull un circuit urbà de 3,34 km, amb curves molt tancades . Al ser relativament curt, els cotxes han de fer moltes voltes (78). I això, sumat al fet que és difícil avançar, fa que alguns el considerin un traçat avorrit. Certament, si la tensió del gran premi baixa, sempre ens podem abstreure contemplant els famosos edificis que rodegen el circuit. El més prestigiós és el Gran Casino -em pregunto si faran apostes sobre la cursa-. Mónaco és també un port de referència, i no hi faltaran iots exclusius. Tot plegat fa preveure que l'esport del dia se centrarà més en dissimular la ressaca queen la competició automovilística (ens fixarem en el nombre d'ulleres de sol).

Però tornem a la feina. Els primers entrenaments els ha dominat Fernando Alonso, tot i que ja sabem que de moment és aviat per fer pronòstics. De la Rosa espera sorprendre, i Algersuari segur que també, però haurem de veure com se les arreglen tots els pilots per fer-se lloc en un circuit tan estret... hi haurà cops de colze? La qualificació de dissabte serà el millor moment per comprobar-ho.

Per cert, us avancem que Renault ha aconseguit un nou patrocinador: Trina Solar, una companyia especialitzada en energia solar fotovoltaica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada