diumenge, 13 de juny del 2010

Montreal: una carrera de boxes

Quina cursa!! Dubto que mai haguéssim vist tants pit stops... els pneumàtics de Montréal no agantaven ni una volta, i ha estat un miracle que Hamilton i Alonso aconseguissin fer-los aguantar fins al final amb tot el grainig que duien. Tot i això, el primer a pujar al podi ha estat Lewis Hamilton, que ha fet doblet amb el seu company Jenson Button. Alonso ha quedat tercer. Algersuari 12è. I per cert, quin momentàs el de la sortida en paral·lel d'Alonso i Hamilton de Boxes!



El Gran Premi de Montreal ens ha deixat uns resultats interessants de cara a la classificació del mundial. El britànic Hamilton lidera la classificació general per sobre de Button, Webber i Alonso. Les distàncies però no són determinants i encara queden moltes curses per a recuperar punts i veure moviments a la graella.

El que hem vist aquest diumenge han estat molts avançaments, molt tràfic a la pista (i cotxes doblats que s'han conjurat per a fer la guitza a Alonso). McLaren torna a ser competitiu, al nivell de Red Bull, i Ferrari sembla que està tornant a despertar. Ara bé, aquesta opinió es basa en l'actuació del pilot espanyol, perquè a jutjar pel paper de Massa, no hi hauria gran cosa a dir. El brasiler ha patit diversos accidents i ha fet del pit lane la seva segona residència. De la Rosa, amb un probable trencament de motor, ha hagut d'abandonar.

Vegeu la classificació de la cursa.
Vegeu la classificació del mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada