diumenge, 14 de març del 2010

Alonso s'adjudica Bahrain

En la primera cursa del mundial, Fernando Alonso ha convertit el seu debut amb Ferrari en una victòria fulminant. Felipe Massa ha entrat 16 segons més tard (doblet pels italians) i poc després Lewis Hamilton, que ha acabat tercer. El canvi d'escuderia no hauria pogut sortir millor. L'asturià no guanyava des del GP de Japó de 2008. Tenim motius per somriure!

Fernando Alonso sortia des de la tercera posició. Sense compassió, ha avançat el seu company d'escuderia tot just sortir. Ara bé, Vetel s'escapava i Alonso no l'ha pogut passar fins a la volta 34, degut a un possible problema al tub d'escapament del Red Bull que el feia perdre potència.

En la roda de premsa, Alonso ha dedicat la victòria a tot l'equip; ha assegurat que tothom ha fet un esforç importantíssim i que el resultat els fa ser molt optimistes. Massa admetia: "no he arrancat gaire bé, però la carerra ha estat fantàstica. El cotxe ha estat molt ràpid". El pilot ha explicat que ha tingut alguns problemes de temperatura en les ultimes 25 voltes i que ha procurat estalviar combustible.

La cursa ha confirmat que el tàndem Alonso - Ferrari funciona bé, però també ha demostrat que Vetel és un rival molt fort. Si el cotxe no hagués fallat, hauria estat quasi impossible atrapar-lo. Massa ha tornat fort després del seu accident, però ha quedat per darrere del seu company. Això ens fa preguntar-nos si aquest 2n lloc no li està resultant agredolç...

Algersuari i De la Rosa no han pogut fer el paper que s'esperava d'ells, però els hem de donar algunes curses més de marge perquè estem segurs que milloraran. Pel que fa a les escuderies debutants, Lotus ha estat la única que ha pogut acabar la cursa. Hi ha molta feina a fer...

L'eliminació dels repostatges ha tret un punt d'interès a la carrera. Aquesta era una variable que ara es podria substituir per la resistència dels pneumàtics, però honestament, no és el mateix. Esperem veure més Fórmula 1 al GP d'Austràlia, d'aquí a dues setmanes!

CLASSIFICACIÓ
1. Alonso
2. Massa
3. Hamilton
4. Vetel
5. Rosberg
6. Michael Schumacher
7. Button
8. Weber
9. Liuzi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada