dissabte, 27 de març del 2010

Hamilton deceb; els Red Bull s'imposen



Hi havia moltes expectatives amb l'actuació que Lewis Hamilton havia fet als entrenaments lliures de divendres (volta ràpida). El britànic, entusiasmat, va decidir seguir entrenant i com que no podia fer-ho dins del circuit va continuar a fora. Les imatges de Hamilton, detingut per la policia australiana per la seva conducció temerària, no tenen preu... Com dèiem, els entrenaments extres semblen haver despistat a hamilton ja que avui ha acabat la qualificació en la onzena posició.

Els Red Bull han dominat amb mà de ferro, fent uns temps realment espectaculars. Primera posició per a Vettel i segona per a Weber. El tercer en discòrdia, Alonso, que pot millorar a la sortida o fins i tot a mesura que avanci la cursa. Button ha fet quart i cinquè, Massa.

GP Austràlia (Melbourne)

El circuit d'Albert Park està situat al sud de la ciutat de Melbourne. Es tracta d'un circuit urbà, que recorre un dels parcs més coneguts de la ciutat. Un cop a l'any, les carreteres d'aquest parc es transformen en un circuit de primera categoria, amb 5,3 km i 16 curves. En un article de 20 Minutos, on entrevistes diversos pilots, la sensació general és positiva. Als pilots els agrada aquest circuit, el seu ambient i disseny, i destaquen que com en tots els urbans la classificació és determinant.

Austràlia té 20 milions d'habitants. És coneguda per les seves espècies exòtiques (com els koales, els cangurs i moltes espècies de serps) i per les grans extensions desèrtiques del continent. Al estar molts anys aïllada de la resta de països, Austràlia ha desenvolupat una fauna, una flora, i per què no, una història particular. Qui no recorda les històries d'aborígens?

Història a part, Albert Park promet ser una carrera interessant. Jo no em perdria, com a mínim, la sortida!

Vegeu un mapa complet del circuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada