dilluns, 22 de març del 2010

Hamilton creu que els Red Bull són "ridículament més ràpids"

Us recomano aquesta breu entrevista a Lewis Hamilton on afirma que Red Bull és "ridículament més ràpid que la resta de cotxes".

Pot ser que el britànic tingui raó, ho haurem de veure, però la sensació que va donar la cursa de Bahrain no va ser tan clara... si Vetel no hagués tingut cap problema mecànic, dubto que Alonso l'hagués pogut atrapar. Els Red Bull estan forts. I Vetel és un pilot excepcional que en sap treure rendiment. Ara bé, aquesta escuderia s'ha convertit en un gra al cul, si se'm permet la expressió, per a les grans marques. Amb un fenòmen similar al de Brawn, les grans (Ferrari, McLaren) veuen com una marca de segones els pot plantar cara i guanyar. Això irritaria a qualsevol amb un cert estatus... i és probable que els comentaris de Hamilton estiguin tenyits per aquest malestar.

3 comentaris:

  1. Hola Eva!
    Es la primera vegada que entro al teu blog i es fantastic. Yo també en tinc un, dedicat a la meva escuderia preferida: Red Bull Racing. M'uneixo al teu grup de seguidors i espero que tu també t'uneixis al meu.

    GO VETTEL GO!

    Salutacions,
    Ricard

    ResponElimina
  2. Gràcies Ricard! Estaré atenta... per cert, si ets de Red Bull, deus estar encantat amb la sessió d'avui!!

    Per cert, digue'm l'adreça del teu bloc i si de cas l'afegiré als meus links recomanats.

    ResponElimina